3D pigment ögonbryn

3D ögonbryn passar dig som vill fylla på eller förstärka formen på dina egna bryn, efter en ögonbrynsbehandling kan du både bada, basta och svettas utan att dina bryn tappar formen. 

Behandlingen går till som så att vi tillsammans mäter och ritar ut en form som passar just dina önskemål och dina ansiktsdrag. Utifrån dina pigment väljer vi sedan en ögonbrynsnyans tillsammans. Därefter lägg en bedövning och när den börjat verka inleds arbetet med att skapa dina nya bryn strå för strå. Behandlingen tar ca 2h och det finns gott om tid för att titta i spegeln och finjustera fram det perfekta resultatet. 

Efter den första behandlingen försvinner oftast 30-70% av färgen, detta är dock väldigt individuellt och beror på din hudtyp, slitage och eftervård. Därför rekommenderar vi alltid att en ifyllning görs efter några månader för bästa resultat och hållbarhet. 

Pigmenten i 3D bryn håller, efter ifyllning, oftast mellan 1-3år. En ompigmentering rekomenderas efter 1 år och erbjuds till rabatterat pris till tidigare kunder. 

 

3D ögonbryn microblade 3700:-  eller

2700:- 1:a behandlingen, 1000:- 2:a behandlingen (ifyllning)

ögopnbryn med maskin 4000:-

ifyllning enstaka strån 600:-

Påfyllning (efter 1år och framåt tidgare kunder) 2500:-

 

Kontakta Maria för mer information och tidsbokning.