Laserbehandlingar, Tatueringsborttagning och cover-ups

Vi på Hellroad Tattoo hjälper dig också med tatueringar som du är missnöjd med. Karin är laserterapeut och jobbar med en av marknadens senaste, säkraste och mest effektiva lasermaskiner - Lucas Plus (Q-switched Nd;YAG) som lasrar alla typer av bläcknyanser. Att Karin dessutom jobbar som tatuerare garanterar att du får den bästa tänkbara hjälpen då hon har stor erfarenhet om hur en tatuering faktiskt fungerar till skillnad från många kliniker och skönhetssalonger som erbjuder liknande behandlingar.  

Vi bleker bort (och korrigerar) såväl traditionella tatueringar som kosmetiskt tatuerade ögonbryn, dock ej eyeliner och läppar. 

För att ta bort en tatuering helt krävs oftast 6-10 behandlingar. För att kunna göra en riktigt fin cover-up krävs oftast runt 3 behandlingar, då är oftast den gamla tatueringen så blek att du kan lägga valfritt motiv över utan att behöva ta hänsyn till underliggande motiv, till skillnad mot när du gör en traditionell cover-up då du bara kan göra det nya motiver större och mörkare. Antalet laserbahanlingar som krävs är dock väldigt individuellt och beror på flera olika faktorer som du kan läsa mer om här på hemsidan. 

Välkommen att boka en konsultation hos oss!

Med vår avancerade lasermaskin kan vi även behandla acne, acne ärr, rynkor, åldersfläckar, melasma, samt göra djupgående peelings och ansiksbehandlingar. 

Läs mer på vår hemsida:

www.jamtlandslaserstudio.se

Dela den här sidan